Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 20/04/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Accessibilitat

El compromís de l'Ajuntament d'Esparreguera per l'accessibilitat

El web esparreguera.cat s'està construint amb l'ànim de facilitar l'accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i del context d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.

El compromís de l'Ajuntament d'Esparreguera és arribar a satisfer els punts de verificació de prioritat 1, 2 i 3 de les pautes WCAG, i així complir el nivell de conformitat "Doble A" (AA), tal i com les legislacions europea i espanyola (llei 34/2002) exigeixen a les administracions públiques.

Validació XHTML    Validació CSS

 

També proposem la descàrrega del programari següent per a obrir aquest tipus de documents:


Documents en format PDF  PDF Icon


Documents en format MP3  MP3 Icon


Documents en format Microsoft Word  DOC Icon


Contingut multimèdia  Flash Icon

 

A més, a cadascun dels apartats del web municipal de l'Ajuntament d'Esparreguera podeu trobar enllaços a altres llocs de tercers.

L'Ajuntament podrà eliminar aquests enllaços, en qualsevol moment, en especial, si entén que els seus continguts poden ser obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o a la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l'ordre públic o il·lícits.

Els esmentats enllaços s'ofereixen únicament per a la seva comoditat, sense que impliquin cap recomanació per part de l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Esparreguera no es responsabilitza d'examinar o avaluar llocs webs aliens, ni assumeix responsabilitat respecte al funcionament, actuacions, continguts, productes o serveis d'aquests llocs web.

Per això, els usuaris i usuàries han d'analitzar detingudament les corresponents condicions generals, les polítiques sobre tractament de dades personals i clàusules de reserva de drets de propietat industrial i intel·lectual operatives en els esmentats llocs web.


Tecles d'accés ràpid

Per tal de facilitar la navegació s'ha definit una sèrie de combinacions de tecles per accedir als continguts i funcionalitats més comunes.

Alt + 1
Anar a la pàgina inicial

Alt + 2
Saltar al contingut de la pàgina actual

Alt + 4
Saltar al cercador

Alt + 9
Anar a la pàgina de contacte


Detall sobre l'ús d'accesskey amb els diferents navegadors:

  • Internet Explorer: ALT + número. Després deixa de prémer-les i fes ENTER
  • Netscape: ALT + número
  • Mozilla: ALT + MAJÚSCULES + número
  • Opera: MAJÚSCULAS + ESC + número