Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Accessibilitat

El compromís de l'Ajuntament d'Esparreguera per l'accessibilitat

El web esparreguera.cat s'està construint amb l'ànim de facilitar l'accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i del context d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.

El compromís de l'Ajuntament d'Esparreguera és arribar a satisfer els punts de verificació de prioritat 1, 2 i 3 de les pautes WCAG, i així complir el nivell de conformitat "Doble A" (AA), tal i com les legislacions europea i espanyola (llei 34/2002) exigeixen a les administracions públiques.

Validació XHTML    Validació CSS

 

També proposem la descàrrega del programari següent per a obrir aquest tipus de documents:


Documents en format PDF  PDF Icon


Documents en format MP3  MP3 Icon


Documents en format Microsoft Word  DOC Icon


Contingut multimèdia  Flash Icon

 

A més, a cadascun dels apartats del web municipal de l'Ajuntament d'Esparreguera podeu trobar enllaços a altres llocs de tercers.

L'Ajuntament podrà eliminar aquests enllaços, en qualsevol moment, en especial, si entén que els seus continguts poden ser obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o a la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l'ordre públic o il·lícits.

Els esmentats enllaços s'ofereixen únicament per a la seva comoditat, sense que impliquin cap recomanació per part de l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Esparreguera no es responsabilitza d'examinar o avaluar llocs webs aliens, ni assumeix responsabilitat respecte al funcionament, actuacions, continguts, productes o serveis d'aquests llocs web.

Per això, els usuaris i usuàries han d'analitzar detingudament les corresponents condicions generals, les polítiques sobre tractament de dades personals i clàusules de reserva de drets de propietat industrial i intel·lectual operatives en els esmentats llocs web.


Tecles d'accés ràpid

Per tal de facilitar la navegació s'ha definit una sèrie de combinacions de tecles per accedir als continguts i funcionalitats més comunes.

Alt + 1
Anar a la pàgina inicial

Alt + 2
Saltar al contingut de la pàgina actual

Alt + 4
Saltar al cercador

Alt + 9
Anar a la pàgina de contacte


Detall sobre l'ús d'accesskey amb els diferents navegadors:

  • Internet Explorer: ALT + número. Després deixa de prémer-les i fes ENTER
  • Netscape: ALT + número
  • Mozilla: ALT + MAJÚSCULES + número
  • Opera: MAJÚSCULAS + ESC + número