Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/06/2019
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Societat

Visites al Museu de la Colònia Sedó

Dia i hora: Dissabte, 16 de juny de 2018, a les 10:00
Lloc: Visites al Museu de la Colònia Sedó
Organitza: Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Col·labora: Ajuntament d’Esparreguera

Després de l'experiència de la pasada tardor, el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, seu del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), obrirà el tercer dissabte de cada mes durant el primer semestre del 2018. Els visitants podran accedir al museu, en horari de 10 a 14 hores, els dissabtes 20 de gener, 17 de febrer, 17 de març, 21 d'abril, 19 de maig i 16 de juny. El preu de l’entrada és de 3,50 euros.

Els mateixos dies d’obertura, a les 12 hores, s’oferirà una visita guiada al Museu. L’activitat té un preu d’1 euro i es recomana fer-ne reserva prèvia a través del web del mNACTEC.

Per altra banda, a partir d’aquest curs 2017-2018, s’ofereixen visites guiades adreçades als centres educatius de cicle superior de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, els dimecres de 9 a 14 hores. La concertació de visites escolars es pot fer a través del mNACTEC, al telèfon 93 789 22 44 o a l’adreça electrònica serveiseducatius.mnactec@gencat.cat

Fins ara el Museu de la Colònia Sedó només obria en format de visita lliure amb concertació prèvia per a grups o en jornades de portes obertes amb motiu de diades especials. La posada en marxa de les noves activitats al Museu de la Colònia Sedó s’emmarca en la voluntat del mNACTEC de potenciar aquest equipament.

Més informació a la pàgina web del museu.

Vista de la Colònia Sedó