Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 23/08/2019
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació

Projectes Singulars de Garantia Juvenil

Dia i hora: Del 26 de gener a l'1 de març de 2019
Lloc: Departament de Treball i Formació
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera
Col·labora: És un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu

Si tens entre 18 i 29 anys i estàs a l’atur pots inscriure't als projectes Singulars de Garantia Juvenil, un programa anual d’acompanyament als joves per a la seva inserció laboral.

En el marc d'aquest programa, es realitzarà una formació en l’especialitat d’atenció al client i habilitat de comunicació al món professional. Son 60 hores de formació i un mòdul optatiu de pràctiques no laborals.

Si estàs interessat, contacta amb el Departament de Treball i Formació per mitjà d’un correu electrònic a: treballsuport1@esparreguera.cat o al telèfon 93 770 85 98. El termini per inscriure's acaba el 31 de gener.

El projecte Singular de Garantia Juvenil està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu i ofertat pel departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera.


Jove, al Baix tu decideixes!