Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 18/06/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes

Inscripcions al 10è Concurs de Comparses de Carnaval 2019

Dia i hora: Del 8 al 26 de febrer de 2019
Lloc: Carrers d'Esparreguera
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera i Amics de la Flama d’Esparreguera

El concurs de comparses d’Esparreguera se celebrarà, conjuntament amb la Rua de Carnaval, el proper dissabte 2 de març de 2019, a 2/4 de 6 de la tarda, amb el recorregut següent: Avinguda Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga, Arbres, Baix i plaça del Centre on, cap a les 7 de la tarda, totes les comparses que participen al concurs faran la seva coreografia d’exhibició i el Jurat els avaluarà. Un cop acabada l’exhibició de les comparses, es portarà a terme el ball de Carnaval i es farà el repartiment de premis que finalitzarà a les 10 de la nit.

Podran participar en la rua de Carnaval totes aquelles comparses que ho desitgin amb un mínim de 10 persones per comparsa i que compleixin els requisits establerts en aquestes bases. La data límit per a presentar la fitxa d’inscripció, degudament complimentada, serà el dimarts 26 de febrer de 2019 a les 7 de la tarda.

El Carnaval d’Esparreguera té un caràcter popular i festiu i, per tant, defuig de qualsevol tipus de competitivitat, cosa que s’aconsegueix amb la col·laboració i l’esforç de les comparses que hi participen. L’organització, formada per la Regidoria d’Entitats Cultura i Festes de l’Ajuntament i els Amics de la Flama d’Esparreguera, tan sols té la tasca de coordinar i aglutinar els diferents actes i el que té a veure amb la seva organització.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta activitat:

Rua de Carnaval d'Esparreguera 2017