Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 07/08/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes

Inscripcions al 10è Concurs de Comparses de Carnaval 2019

Dia i hora: Del 8 al 26 de febrer de 2019
Lloc: Carrers d'Esparreguera
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera i Amics de la Flama d’Esparreguera

El concurs de comparses d’Esparreguera se celebrarà, conjuntament amb la Rua de Carnaval, el proper dissabte 2 de març de 2019, a 2/4 de 6 de la tarda, amb el recorregut següent: Avinguda Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga, Arbres, Baix i plaça del Centre on, cap a les 7 de la tarda, totes les comparses que participen al concurs faran la seva coreografia d’exhibició i el Jurat els avaluarà. Un cop acabada l’exhibició de les comparses, es portarà a terme el ball de Carnaval i es farà el repartiment de premis que finalitzarà a les 10 de la nit.

Podran participar en la rua de Carnaval totes aquelles comparses que ho desitgin amb un mínim de 10 persones per comparsa i que compleixin els requisits establerts en aquestes bases. La data límit per a presentar la fitxa d’inscripció, degudament complimentada, serà el dimarts 26 de febrer de 2019 a les 7 de la tarda.

El Carnaval d’Esparreguera té un caràcter popular i festiu i, per tant, defuig de qualsevol tipus de competitivitat, cosa que s’aconsegueix amb la col·laboració i l’esforç de les comparses que hi participen. L’organització, formada per la Regidoria d’Entitats Cultura i Festes de l’Ajuntament i els Amics de la Flama d’Esparreguera, tan sols té la tasca de coordinar i aglutinar els diferents actes i el que té a veure amb la seva organització.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta activitat:

Rua de Carnaval d'Esparreguera 2017