Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/03/2019
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política lingüística

Oberta la convocatòria dels XXI Jocs Florals d’Esparreguera 2019

Dia i hora: Del 25 de febrer al 28 de març de 2019
Lloc: Biblioteca Municipal L'Ateneu
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera i Servei Local de Català

Les regidories d’Entitats, Cultura i Festes i de Política Lingüística i el Servei Local de Català d’Esparreguera (SLC), del Consorci per a la Normalització Lingüística acaben de publicar les Bases dels XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019, el certamen literari de Sant Jordi adreçat al públic jove i adult esparreguerí.

Els XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019 premiaran cinc esparreguerins o esparreguerines amb lots de llibres escrits en català en les modalitats de Narrativa breu i Poesia, adult i jove, respectivament, i d’Excel·lència Lingüística, un premi que es dona a una obra que excel·leixi en el nivell de llengua catalana a proposta del SLC.

El termini per a presentar les obres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera acaba el dijous 28 de març a les 7 de la tarda. A l'apartat subvencions del web municipal es poden llegir les Bases dels XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019 i descarregar el full d'inscripció de la categoria corresponent.

El lliurament de premis es durà a terme el dimarts 23 d’abril de 2019, Diada de Sant Jordi, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera, a la plaça d’Antoni Nin i Escudé, 1.

Jocs Florals d’Esparreguera