Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 26/06/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política lingüística

Oberta la convocatòria dels XXI Jocs Florals d’Esparreguera 2019

Dia i hora: Del 25 de febrer al 28 de març de 2019
Lloc: Biblioteca Municipal L'Ateneu
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera i Servei Local de Català

Les regidories d’Entitats, Cultura i Festes i de Política Lingüística i el Servei Local de Català d’Esparreguera (SLC), del Consorci per a la Normalització Lingüística acaben de publicar les Bases dels XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019, el certamen literari de Sant Jordi adreçat al públic jove i adult esparreguerí.

Els XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019 premiaran cinc esparreguerins o esparreguerines amb lots de llibres escrits en català en les modalitats de Narrativa breu i Poesia, adult i jove, respectivament, i d’Excel·lència Lingüística, un premi que es dona a una obra que excel·leixi en el nivell de llengua catalana a proposta del SLC.

El termini per a presentar les obres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera acaba el dijous 28 de març a les 7 de la tarda. A l'apartat subvencions del web municipal es poden llegir les Bases dels XXI Jocs Florals d'Esparreguera 2019 i descarregar el full d'inscripció de la categoria corresponent.

El lliurament de premis es durà a terme el dimarts 23 d’abril de 2019, Diada de Sant Jordi, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera, a la plaça d’Antoni Nin i Escudé, 1.

Jocs Florals d’Esparreguera