Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 26/06/2019
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política lingüística

13è Dictat Català d'Esparreguera

Dia i hora: Dilluns, 8 d'abril de 2019, a les 19:00
Lloc: Biblioteca Municipal L'Ateneu
Organitza: Oficina de Català d'Esparreguera i Ajuntament d'Esparreguera

L'Oficina de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), i l'Ajuntament d'Esparreguera han convocat la tretzena edició del Dictat Català, una activitat cultural que es proposa a la població com un concurs d'ortografia. L'acte s'emmarca en la 9a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera 2019. Enguany el text que es dictarà serà de Teresa Pàmies, autora de la qual se celebra aquest 2019 el centenari del naixement.

Per a participar-hi cal ser major d’edat i no tenir actualment ni haver tingut cap vinculació professional amb el CPNL. La inscripció, que és de franc, s'ha de fer el mateix dia del dictat, aportant les dades personals imprescindibles (nom i cognoms, DNI, telèfon, adreça, adreça electrònica i signatura), que gestionarà el CPNL.

Hi ha 15 premis, el primer dels quals -per al millor dictat- és un viatge a l'illa de Menorca o Mallorca (o a qualsevol altre indret continental dels Països Catalans) de cap de setmana per a dues persones. També hi ha subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). L'alumne dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català d'Esparreguera que tingui menys errades també rep un premi: un exemplar del Diccionari de la llengua catalana, de l'Institut d'Estudis Catalans. D'altra banda, hi ha 4 premis a la participació, que se sortejaran entre tots els participants, gràcies a la col·laboració de les pastisseries Cal Ferran, que aporten 2 vals per a esmorzar o berenar (un val per a 2 persones i un altre per a 1), i de l'Agència de viatges Terres Llunyanes, que aporta dos dinars per a dues persones al restaurant Espai Terres.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta activitat:

13è Dictat Català d'Esparreguera