Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 16/07/2019
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Memòria Històrica

IV Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2019

Dia i hora: Del 6 de març al 6 de juny de 2019
Lloc: Lliurament dels treballs a l'OAC de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera

Les regidories de Joventut i de Memòria Històrica de l’Ajuntament d’Esparreguera han convocat la quarta edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera.

Els treballs han d’estar escrits en llengua catalana i el tema és lliure, però sempre centrat en la vila d’Esparreguera. Hi ha tres categories: 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i adults. S’estableixen tres premis, un per cada categoria. Els premis consistiran en un lot de productes multimèdia per cada premiat. Per la categoria d’adults el premi consistirà en la publicació del treball guanyador.

El termini per a presentar les obres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera acaba el dijous 6 de juny. A l'apartat subvencions del web municipal es poden llegir les bases del IV Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2019 i descarregar el full d'inscripció de la categoria corresponent.

El lliurament de premis es durà a terme el dissabte 29 de juny a 2/4 de 7 de la tarda a la sala d’actes de Can Pasqual, al carrer dels Cavallers,26.

IV Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2019