Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 18/08/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa

10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Dia i hora: Del 2 de maig al 4 d'octubre de 2019
Lloc: Ajuntament d'Esparreguera
Organitza: Promoció Econòmica - Fem Xarxa, Fem Empresa

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat-Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat novament en marxa la convocatòria del “10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves del territori.

Categories i premis
“Millor empresa en creació de llocs de treball”, “Millor empresa en el sector serveis”, “Millor empresa en el sector comerç” i la nova “Millor parada de mercat”, que seran premiades amb 2.000€ per l'empresa guanyadora i 500€ per les dues finalistes de cadascuna d’elles. I la de “Millor idea jove de negoci”, dotada amb un premi de 3.000€ a repartir entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants.

Requisits dels participants
Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.
S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades.

Termini i lloc de presentació de candidatures
El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 4 d’octubre de 2019, la inscripció i documentació haurà de ser lliurada al registre general de l’Ajuntament corresponent.

Podeu consultar les bases del concurs i obtenir la sol·licitiud de participació al web del Molí Fariner.

10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord