Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 28/09/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa

10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Dia i hora: Del 2 de maig al 4 d'octubre de 2019
Lloc: Ajuntament d'Esparreguera
Organitza: Promoció Econòmica - Fem Xarxa, Fem Empresa

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat-Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat novament en marxa la convocatòria del “10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves del territori.

Categories i premis
“Millor empresa en creació de llocs de treball”, “Millor empresa en el sector serveis”, “Millor empresa en el sector comerç” i la nova “Millor parada de mercat”, que seran premiades amb 2.000€ per l'empresa guanyadora i 500€ per les dues finalistes de cadascuna d’elles. I la de “Millor idea jove de negoci”, dotada amb un premi de 3.000€ a repartir entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants.

Requisits dels participants
Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.
S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades.

Termini i lloc de presentació de candidatures
El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 4 d’octubre de 2019, la inscripció i documentació haurà de ser lliurada al registre general de l’Ajuntament corresponent.

Podeu consultar les bases del concurs i obtenir la sol·licitiud de participació al web del Molí Fariner.

10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord