Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 19/07/2019
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes

Festa Major 2019: Concert jove amb Roba Estesa, Strombers i Reggaetold

Dia i hora: Dissabte, 13 de juliol de 2019, a les 23:59
Lloc: Aparcament de les Hortes
Organitza: Ajuntament d'Esparreguera

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011. Amb seu al Camp de Tarragona, el grup està format per Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix). Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, una intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes.

Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

Strombers és una banda formada a Cardona, amb una trajectòria de més de deu anys, i sempre sense perdre el seu caràcter jove, festiu i bandarra, que els ha portat a ser dels grups capdavanters de la festa a Catalunya. El seu estil barreja l'ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country per a aconseguir un so inconfusible i sempre festiu.

Strombers ha esdevingut tot un referent de les festes populars d'arreu de Catalunya. El grup sempre ha mostrat interès a homenatjar la cultura popular, les festes i sons d'arrel, com són Sant Joan, la Patum o els castellers, i ho ha fet amb cançons. D'aquí surten temes com “La nit de Sant Joan”, “Patum”, “Rei Carnestoltes”, “Pessebre ideal” o “Tocant el cel amb la mà”.

Reggaetold reviu els clàssics de la música llatina

Consulteu tota la programació de la Festa Major d'Esparreguera, que tindrà lloc entre els dies 11 i 15 de juliol de 2019.

Festa Major 2019