Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes

Festa Major 2019: Concert jove amb Roba Estesa, Strombers i Reggaetold

Dia i hora: Dissabte, 13 de juliol de 2019, a les 23:59
Lloc: Aparcament de les Hortes
Organitza: Ajuntament d'Esparreguera

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011. Amb seu al Camp de Tarragona, el grup està format per Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix). Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, una intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes.

Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

Strombers és una banda formada a Cardona, amb una trajectòria de més de deu anys, i sempre sense perdre el seu caràcter jove, festiu i bandarra, que els ha portat a ser dels grups capdavanters de la festa a Catalunya. El seu estil barreja l'ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country per a aconseguir un so inconfusible i sempre festiu.

Strombers ha esdevingut tot un referent de les festes populars d'arreu de Catalunya. El grup sempre ha mostrat interès a homenatjar la cultura popular, les festes i sons d'arrel, com són Sant Joan, la Patum o els castellers, i ho ha fet amb cançons. D'aquí surten temes com “La nit de Sant Joan”, “Patum”, “Rei Carnestoltes”, “Pessebre ideal” o “Tocant el cel amb la mà”.

Reggaetold reviu els clàssics de la música llatina

Consulteu tota la programació de la Festa Major d'Esparreguera, que tindrà lloc entre els dies 11 i 15 de juliol de 2019.

Festa Major 2019