Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Memòria Històrica

V Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2020

Dia i hora: Del 9 de juny al 20 d'agost de 2020
Lloc: Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera

Les regidories de Memòria Històrica i Joventut de l’Ajuntament d’Esparreguera han convocat la cinquena edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera. La convocatòria havia quedat en suspens per l'Estat d'Alarma, però s'ha aixecat la suspensió i s'ha establert el nou termini, que acabarà el 20 d'agost.

Els treballs han d’estar escrits en llengua catalana i el tema és lliure, però sempre centrat en la vila d’Esparreguera. Hi ha tres categories: 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i adults. S’estableixen tres premis, un per cada categoria. Els premis consistiran en un lot de productes multimèdia per cada premiat. Per la categoria d’adults el premi consistirà en la publicació del treball guanyador.

El termini per a presentar les obres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Esparreguera acaba el 20 d'agost. A l'apartat subvencions del web municipal es poden llegir les bases del V Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2020 i descarregar el full d'inscripció de la categoria corresponent.

V Premi de Recerca Vila d'Esparreguera 2020