Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 27/11/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa

Convocatòria d'ajuts Indústria 4.0

Dia i hora: Del 18 al 22 de novembre de 2020, a les 08:00
Lloc: En línia
Organitza: Cambra de comerç de Barcelona
Col·labora: UE Fons FEDER

Des del 17 de novembre i fins el 22 de desembre de 2020 es podran sol•licitar ajuts per al desenvolupament de plans de suport a la incorporació de TIC en empreses industrials de Barcelona, en el marc del Programa Industria 4.0. Els ajuts estan cofinançats en un 50% pel programa FEDER.

Aquest programa té com a objectiu implantar tecnologies habilitadores per impulsar l'evolució del Sector industrial cap a la denominada Indústria 4.0. Es tracta, en definitiva, de contribuir a la transformació digital de les PIME, microempreses i autònoms, com a mesura de suport enfront de l'impacte econòmic derivat de la crisi del COVID-19 a les PIME, millorant la seva competitivitat i aconseguint una reactivació de la seva activitat que derivi en un creixement econòmic sostingut a mig termini.

Els potencials beneficiaris són pimes, micropimes i persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Barcelona, dels sectors industrials següents:

- Indústries extractives
- Indústria manufacturera
- Subministrament d'energia elèctrica, gas, vapor i aire condicionat
- Subministrament d'aigua, activitats de sanejament, gestió de residus i descontaminació

El Programa es materialitza a través de les següents accions de suport directe:

a) Fase I: Diagnòstic Assistit en Indústria 4.0 – Consisteix en la realització d’un anàlisis exhaustiu, per part d’un tutor cameral especialitzat, que permet identificar les necessitats tecnològiques i de innovació, que poden convertir-se en oportunitats de millora per a l’evolució cap a un posicionament en la Industria 4.0. de l’empresa, tant a nivell intern com a nivell extern. El procés de diagnosis finalitza identificant possibles actuacions de millora a través del desenvolupament de solucions innovadores i de la implantació de tecnologies a nivell de gestió, producció, logística, màrqueting i comercialització.

b) Fase II: Ajuts econòmics per a la implantació – amb un pressupost de 100.000,00€. El percentatge màxim d’ajut a percebre per cada empresa a la fase II serà del 40% de la inversió realitzada sobre una despesa màxima elegible de 20.000 €, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 8.000 €.

El pressupost màxim de execució del Programa Indústria 4.0 amb càrrec a aquesta convocatòria és de 109.660,00 euros, en el marc del "Programa Operativo Plurirregional de España 2014-2020".

Consulteu tota la informació i requisits de la convocatòria

Ajuts Indústria 4.0 per a la transformació digital de les pimes industrials de Barcelona

Formacions i activitats en línia 2020-2021