Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 25/02/2021
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa

11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Dia i hora: De l'11 de gener al 15 de març de 2021
Lloc: Ajuntament d’Esparreguera
Organitza: Promoció Econòmica - Fem Xarxa, Fem Empresa

Obert el termini de presentació de les candidatures de l'11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord fins el 15 de març de 2021, impulsat pels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat a través del programa "Fem Xarxa, Fem Empresa".

Categories i premis

Millor empresa creada a partir de l'any 2019: Premi de 3.000 € pel guanyador, de 1.000 € pel segon classificat i 500 € pel tercer classificat.

Millor empresa reconvertida davant la covid-19: Premi de 3.000 € pel guanyador, de 1.000 € pel segon classificat i 500 € pel tercer classificat.

Millor idea jove de negoci: Premi de 2.250 € (repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants). A més, es publicarà la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord).

Requisits dels participants

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.
S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades en edicions anteriors del concurs.

Termini i lloc presentació candidatures

El termini de presentació de les candidatures romandrà obert fins el 15 de març de 2021. Per a la presentació de candidatures d’empreses i idea jove de negoci serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases, en qualsevol dels Registres Municipals següents, sigui online o presencialment amb cita prèvia (els Ajuntaments que ho ofereixen).

Podeu consultar les bases del concurs i obtenir la sol·licitiud de participació al web del Molí Fariner.

11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord