Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa

Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Dia i hora: De l'1 de setembre al 31 d'octubre de 2021
Lloc: Ajuntament d’Esparreguera
Organitza: Fem Xarxa, Fem Empresa

Els Ajuntaments participants en el projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa” continuen unint esforços per crear aquesta nova actuació amb l’objectiu principal de reconèixer i premiar als emprenedors que han adquirit una empresa ja existent al territori entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021 contribuint així en la seva supervivència, malgrat la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la covid-19 en què molts negocis s’han vist obligats a cessar la seva activitat.

Aquests nous premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori i donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar el seu nombre d’usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

Requisits empreses participants

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis dels ajuntaments organitzadors; Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. Per optar als premis la data de compra de l’empresa ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021.

Premis

Les empreses participants poden optar a guanyar els següents premis en funció de la seva classificació:

1r Premi de 3.000 €
2n Premi de 2.500 €
3r Premi de 2.000 €
4t Premi de 1.500 €
5è Premi de 1.000 €

Termini i lloc presentació candidatures

El termini de presentació de candidatures s’obrirà l’1 de setembre del 2021 i finalitzarà el 31 d’octubre del 2021. Per a la presentació de candidatures serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases, en qualsevol dels Registres Municipals dels ajuntaments participants, sigui electrònicament o presencialment amb cita prèvia (apartat 4 de les bases).

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses revisaran la documentació presentada per registre i si s’hi observen defectes o bé omissions, podran donar un termini de 10 dies hàbils per aportar la documentació correcta. Els tècnics assessors de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte. Les persones interessades en aquest assessorament han d’adreçar-se al tècnic del seu municipi.

Podeu consultar les bases del concurs i obtenir la sol·licitiud de participació al web del Molí Fariner.

Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord