Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Divendres, 19 de juny de 2009

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Esparreguera han endegat una campanya de seguretat als mercats i zones comercials.

Presència policial i consells de seguretat amb l’objectiu de disminuir els furts en zones amb aglomeració de persones.

Aquesta campanya, que es fa de forma conjunta i coordinada entre els dos cossos policials que actuen a Esparreguera, es centra, a més de continuar amb la presència d’agents uniformats com a mesura dissuasòria i reactiva davant dels esporàdics furts de moneders que succeeixen els dies de mercat, en la presència d’agents sense uniforme i per sobre de tot en conscienciar els veïns i veïnes de la conveniència que adoptin unes senzilles mesures d’autoprotecció.

Aquestes mesures s’exposen en forma de consells de seguretat que s’han inclòs en uns fulletons que s’han repartit entre els clients del mercat amb la col•laboració dels comerciants.
Els consells, dirigits a posar traves als pispes, es centren en demanar als usuaris i les usuàries del mercat que adoptin una sèrie de mesures de seguretat en qualsevol espai, com el mercat setmanal o centres comercials, on s’hi agrupen un gran nombre de persones, i que es concreten en fer servir bosses de mà amb sistema de tancament segur, portar la bossa creuada al davant, no posar el moneder o la cartera a la butxaca del darrera dels pantalons, a la bossa del cotxet de nadó o en el cabàs.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Esparreguera han endegat una campanya de seguretat als mercats i zones comercials.