Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dijous, 5 de novembre de 2009

A partir de novembre la Policia Local d’Esparreguera farà controls de velocitat

Des de l’1 de novembre, la Policia Local d’Esparreguera disposa d’un nou radar per controlar la velocitat del trànsit al municipi

Com a resultat d’un acord entre el Servei Català del Trànsit i l’Ajuntament d’Esparreguera la Policia Local disposa d’un radar amb tecnologia laser cedit pel SCT. Es tracta d’un aparell de medició de velocitat per laser amb captació d’imatge, homologat i certificat per una entitat certificadora, que permetrà a la Policia Local d’Esparreguera actuar, amb totes les garanties de seguretat jurídica dels ciutadans, davant d’incompliment de les limitacions de velocitat indicades a la vies de circulació d’Esparreguera.

El criteri d’utilització d’aquest aparell estarà emmarcat dins d’un doble àmbit. Per una banda, potenciar els aspectes de prevenció de la seguretat viaria que marca el Pla Català de Seguretat Viària 2008-2010 de la Generalitat de Catalunya, i col•laborar al compliment del seus objectius de disminució de l’accidentalitat derivada de l’excés de velocitat. Per altra, donar resposta als requeriments de les diferents entitats veïnals del municipi pel que respecta al control de la velocitat als diferents vials dels barris d’Esparreguera.

En una primera fase, que durarà fins a finals de desembre, el cinemòmetre es col•locarà en llocs visibles i es mantindrà una tolerància superior al trenta per cent sobre els límits estipulats per a cada via de circulació. A partir del 2010 la Policia Local farà controls aleatoris a diferents vies urbanes i travessies, sense que necessariament es faci visible la ubicació del aparell de control i reduint el marge de tolerància al deu per cent.

A partir de novembre la Policia Local d’Esparreguera farà controls de velocitat