Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Dilluns, 8 de febrer de 2010

L’Ajuntament impulsa la formació del sector empresarial d’Esparreguera

Oberta la inscripció al Programa CIEM de consolidació i gestió empresarial desenvolupat per la Fundació FES

Desenvolupat per la Fundació Eduard Soler (FES), per tal de donar suport als empresaris, directius, tècnics i professionals, amb experiència de qualsevol edat i procedència funcional (comercial, tècnica o financera), motivats pel repte de fer més competitives les seves empreses i/o que les volen replantejar per adaptar-les a les noves necessitats del mercat.

El programa es desenvolupa en la modalitat mixta de classe virtual i presencial. Els participants tindran al seu abast ajuda i consell d’acord amb el seu ritme d’evolució de treball relatiu a la consolidació i, si s’escau, reorientació del seu projecte empresarial.

El programa en la seva primera fase té una durada de 4 mesos, repartida entre l’estudi dels mòduls en línia de gestió empresarial i les consultories.

Se seleccionaran fins a 10 empreses participants. És condició necessària tenir un clar esperit emprenedor i de compromís. El termini acaba el dilluns 15 de febrer.

Les institucions col·laboradores són: Acc10, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Vic, AEI-TECMAP, CECOT i BANC. Està cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i la Fundació Eduard Soler.

Les empreses i les persones interessades cal que truquin al Servei a les Empreses del Departament de Treball i Formació, telèfon 93 777 18 01 (extensió 210) o que enviïn un c/e a l’adreça empresa@esparreguera.cat.

Per a mes informació es pot visitar la pàgina web (www.esparreguera.cat/empresa).

L’Ajuntament impulsa la formació del sector empresarial d’Esparreguera