Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 15 de febrer de 2010

Dos agents de la Policia Local d'Esparreguera salven 'in extremis' una dona d´un incendi al seu pis.

Els agents van rescatar del foc la víctima, que estava inconscient a terra amb greus cremades

Amb greus cremades a les mans i a la cara, va intentar fugir del pis en flames, però la fumera la va fer caure inconscient a terra just quan era al davant de la porta de sortida. Maria M. A, la veïna d'Esparreguera afectada per un foc ahir a la matinada al seu domicili, va aconseguir sobreviure perquè dos policies locals que patrullaven per la zona van veure el fum des del carrer, van forçar la porta i van salvar-la de les flames que s'anaven acostant darrere seu.
Els fets van tenir lloc als voltants de les 5 de la matinada. Una patrulla que passava per l'avinguda de Francesc Marimon va detectar que sortia fum d'una finestra del tercer pis de l'edifici situat al número 91. Immediatament, els dos agents, després d'avisar els Bombers, van pujar cap al pis afectat. Es van situar davant de la porta del domicili i, després de comprovar que ningú no responia al seu interior i que la porta estava molt calenta, la van esbotzar.
Un cop a dins, enmig del rebedor, davant de la porta, van veure entre el fum el cos d'una dona estès a terra. De seguida, els dos policies la van agafar en braços i la van traslladar fins al pis de sota, per retirar-la del fum. A l'espera que arribessin els Bombers i l'ambulància, els agents van agafar un extintor, van apagar les flames del pis i van obrir les finestres perquè les habitacions es ventilessin.
Al cap de pocs minuts, va arribar el personal del SEM, que, després d'atendre la dona en primers auxilis, la va traslladar a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. La víctima presentava cremades de segon grau a la cara i a les mans, a més a més de la intoxicació pel fum.
Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat desplaçades fins a l'indret van acabar d'apagar l'incendi i ventilar el pis. El foc va cremar totalment el menjador i una part del rebedor del pis. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi. La hipòtesi principal que prenia ahir més força és que el foc hagués estat provocat de forma fortuïta, per un curtcircuit en un endoll del menjador.
La víctima, Maria M. A., vivia sola a l'habitatge i s'hauria despertat a temps durant l'incendi. L'incendi va deixar ennegrida la finestra i la persiana de la façana, així com una part de l'escala interior. Ni els bombers ni la Policia Local van haver de desallotjar de forma preventiva cap veí.

Dos agents de la Policia Local d'Esparreguera salven 'in extremis' una dona d´un incendi al seu pis.