Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/05/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Dimarts, 2 de març de 2010

Comença el programa de consolidació d’empreses de la Fundació Eduard Soler

Esparreguera compta amb 12 empreses participants en el programa de Consolidadació d'Empreses

El passat divendres 26 de febrer, a l’Escola de Formació Professional de la Fundació Eduard Soler de Ripoll, es va inaugurar la 8a. edició del Programa de Consolidació d’Empreses d’aquesta fundació.

L’acte va comptar amb la presència d’Anna Mates, responsable de Formació del Centre, i de Jaume Cabaní, director d’Innovació de la Fundació, que varen ser els responsables de lliurar el material corresponent, presentar els continguts del curs i atorgar les claus d’accés a la plataforma digital.

Per tal de trencar el gel, els 20 participants d’aquesta edició varen presentar-se i varen parlar de la seva empresa davant la resta de companys, ja que a partir d’aquest acte les relacions entre ells seran eminentment en línia.

Esparreguera hi és representada amb un total de 12 empreses, de les quals 2 no compten amb seu social al municipi, però sí que tenen vincles amb el nostre poble, cosa que els ha permès assabentar-se del procés de selecció d’empreses mitjançant la informació promoguda pel Departament de Treball i Formació en el seu web.

El programa acabarà el mes de juny amb la presentació d’un projecte de millora, que caldrà ser aprovat pel comitè conformat per la direcció acadèmica de la Fundació Eduard Soler i de l’Escola d’organització industrial de Barcelona, i amb un lliurament posterior de diplomes. Només podran presentar aquest projecte les empreses que hagin acomplert les expectatives les tutories en línia i presencials.

Recordem que en aquest programa hi col·laboren ACC1Ó, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Vic, l’Associació empresarial innovadora, la CECOT i BANC (Business Angels Network Catalunya) i que des de la seva 1a. edició ha comptat amb la participació de 4.000 empresaris d’arreu de Catalunya.

Comença el programa de consolidació d’empreses de la Fundació Eduard Soler