Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Divendres, 26 de març de 2010

L’ajuntament impulsa accions d’assessorament financer entre les empreses d’Esparreguera i la banca, amb la col·laboració de la consultora estrategicofinancera de la PIMEC

Com passar del NO al PARLEM-NE. Obert el termini d’inscripció per a participar en les accions d'assessorament

El Servei a les Empreses del Departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, juntament amb la consultora estratègica i financera de la PIMEC, ofereixen assessoria financera per a la mediació entre l’empresa i la banca a totes les empreses d’Esparreguera que hi estiguin interessades.

Un equip d'experts financers de PIMEC mantindran trobades individuals amb cada empresa interessada per tal de fer-ne l’anàlisi de l’estat econòmic i financer, del funcionament, la viabilitat i la capacitat de negociació bancària.

El termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 8 d’abril i l’assessoria es farà els dies 24 de maig de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 7 de la tarda. Per a inscriure-s’hi, les empreses hauran de trucar al telèfon del Servei a les Empreses 93 770 85 98 (extensió 210), o a l’adreça empresa@esparreguera.cat. L’assessorament s’anirà atorgant per ordre d’arribada de la sol·licitud, un cop reservades el nombre total d’hores. Segons la demanda, s’ampliarà el nombre de dies.

L’assessorament es durà a terme en la modalitat de consulta gratuïta individual. L’assessorament en la seva primera fase té una durada de ½ hora, repartida entre de gestió empresarial i les consultories.

Els resultats que s'espera que n'obtinguin les empreses d'Esparreguera són la revisió de la situació de la seva empresa a partir d'una diagnosi sistemàtica de l’àrea financera amb l'experiència del director del departament de la consultoria estratègica i de finançament i la reformulació dels objectius estratègics a partir de la diagnosi interna i la situació actual de l’entorn.

L’ajuntament impulsa accions d’assessorament financer entre les empreses d’Esparreguera i la banca, amb la col·laboració de la consultora estrategicofinancera de la PIMEC