Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 14 de juny de 2010

Protocol d'atenció telefònica per a persones sordes en situació d'emergència

Per atendre les trucades telefòniques de les persones sordes de la vila en cas que s’esdevingui una situació d’emergència

El passat dilluns 7 de juny, l’Ajuntament d’Esparreguera va presentar, davant del col•lectiu de persones sordes d’Esparreguera, un protocol d’actuació de la Policia Local per donar resposta a les emergències que puguin patir les persones amb problemes d’audició.

La Policia Local ha posat en funcionament un telèfon d’emergències, el número 627 425 795, destinat a rebre les possibles demandes de persones sordes en cas d’una hipotètica situació de risc. En aquests casos, les persones sordes poden activar el protocol mitjançant una trucada, o un sms segons els casos, per activar la resposta de la Policia Local i dels serveis d’emergències necessaris.

Quan una persona inscrita al servei truca a la Policia Local, aquesta identifica la trucada com a procedent d’una persona sorda i busca en una base de dades específica la informació relacionada amb el domicili, persones de contacte i altres informacions d’interès per actuar immediatament amb la major rapidesa i efectivitat davant de l’emergència. Per inscriure-s’hi, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o als Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el telèfon d’emergències 112, ofereix un servei similar a l’àmbit de tot Catalunya, al telèfon 679 436 200 o al fax 900 500 112.


Protocol d'atenció telefònica per a persones sordes en situació d'emergència