Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Diumenge, 11 de juliol de 2010

Incendi en un pis del carrer de Sant Antoni.

La única inquilina, una dona de 87 anys, ha estat ingressada a la UCI de l’hospital de Bellvitge.

A quarts de sis del matí de diumenge 11 de juliol, una veïna de l’immoble del carrer Sant Antoni núm. 56 d’Esparreguera va alertar a la Policia Local que hi havia fum a l’escala de l’edifici.

Els policies locals van poder accedir al pis i van ajudar a un metge del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) a treure a la Sra. Dolors M. G. de 87 anys, que va rebre la primera assistència dins del vehicle medicalitzat del SEM i va ser traslladada més tard a l’Hospital de Bellvitge, on va ser ingressada a la UCI (Unitat de Cures Intensives) amb pronòstic reservat.

Una quarantena de veïns i veïnes de l’edifici van ser desallotjats preventivament , i a la resta se’ls va demanar que es quedessin dins la casa, protegint les portes amb tovalloles mullades, fins que cap a les 7 del matí, un cop els bombers van haver apagat el foc i ventilat l’edifici, van poder retornar als seus habitatges.

El pis afectat pel foc ha patit desperfectes importants, però sense que hi hagi hagut afectació estructural a l’edifici.

Cal destacar que gràcies a la col•laboració dels veïns en alertar a la policia local del foc i en el desallotjament de l’edifici es van poder evitar conseqüències més greus en el succés.

Com a conseqüència de la inhalació de fum, 4 Policies Locals d'Esparreguera i 2 Mossos d'Esquadra van haver de ser atesos a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Incendi en un pis del carrer de Sant Antoni.