Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Divendres, 16 de juliol de 2010

Programa CIEM de Consolidació i Gestió Empresarial

Finalitza el Program amb un alt nivell de satisfacció per part de les empreses participants

El passat dijous 15 de juliol a les dependències de la Fundació Eduard Solé a l’Avinguda d’Eduard Solé de la ciutat de Ripoll amb la presència del president de la Fundació el Sr. Ramon Vilardell. L’acte va consistir en una Classe Magistral sobre Mecatrònica: sector vs model de negoci a càrrec d’en Jaume Cabani director d’Innovació de la Fundació i el lliurament dels Diplomes Acreditatius a les empreses que han assumit amb èxit aquests 5 mesos de formació continua a càrrec del President de la Fundació i d’en Joan Manuel Soler, director de programes de l’Eoi i responsable de les tutories presencials.

Aquest programa va iniciar-se el passat mes de febrer i ha estat desenvolupat per la Fundació Eduard Soler (FES). A mitjans de juliol ha finalitzat amb un alt nivell de satisfacció per part de les empreses participants, que així ho han manifestat al Servei a les Empreses Departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera promotora d’aquesta activitat entre les empreses del teixit productiu local amb l’objectiu de donar-els-hi suport, fer més competitives les seves empreses i/o per adaptar-les a les noves necessitats del mercat.

El programa en la seva primera fase ha tingut una durada de 4 mesos, repartida entre l’estudi dels mòduls on-line de gestió empresarial i les consultories. Aquestes tutories tècniques de caire mensual han permès als participants disposar al seu abast d’ajuda i consell d’acord amb el seu ritme d’evolució de treball relatiu a la consolidació i, en els casos que ha estat necessari, reorientació del seu projecte empresarial. Finalment el darrer mes ha estat dedicat a l’elaboració de la Memòria Tècnica

Només 8 de les 12 empreses d’Esparreguera que van optar a participar-hi han obtingut el diploma acreditatiu. Les raons han estat sobretot problemes d’agenda que han fet difícil la participació activa i el desenvolupament dels diferents mòduls estudiats. Amb tot la valoració final per part de les empreses que han obtingut l’acreditació ha estat de molt positiva i recomanable a la resta d’empresaris i directius de la població per l’acompliment dels objectius marcats: la revisió de la situació de la seva empresa, la reformulació dels objectius estratègics, l’actualització dels coneixements i la millora de les habilitat directives i el contacte amb un entorn on l’activitat empresarial és esperonada i suportada de forma especialitzada i innovadora.

L’acte va concloure amb una fotografia de grup i una copa de cava.
Les institucions col·laboradores són: Acc10; Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Vic, AEI-TECMAP, CECOT i BANC. I està cofinançat per Fons Social Europeu, el Ministeri de Indústria, Turisme i Comerç i la Fundació Eduard Soler.

Per a mes informació podeu visitar www.esparreguera.cat/Serveis/serveisalesempreses/empresa i www.fes.cat

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Programa CIEM de Consolidació i Gestió Empresarial