Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Dimarts, 21 de setembre de 2010

L’Ajuntament d’Esparreguera organitza la jornada Estratègies per a la resolució de conflictes a l’empresa familiar

Es durà a terme el dimecres 9 de novembre a les 3 de la tarda a Can Pasqual i consistirà en un taller pràctic sobre la gestió dels negocis familiars

El proper dimecres 9 de novembre de 3 a 6 de la tarda a la Sala d’Actes situada al 1r. pis de Can Pasqual, al carrer dels Cavallers, es durà a terme un taller pràctic sobre estratègies per a la resolució de conflictes a l’empresa familiar. Durant tres hores, els professionals de l’empresa Torres i Dedeu ens donaran eines per a avançar-nos als conflictes que es poden esdevenir en la gestió per la continuïtat d’aquestes empreses en processos de relleu generacional i canvi d’organització, així com per a resoldre conflictes, incrementar la comunicació i elaborar acords familiars (protocol familiar), en el marc del seu consell de família. El programa d’aquesta actuació serà :

3 h Obertura i presentació de la jornada
3.10 Gestió de la comunicació i resolució del conflicte a l’empresa
4 h Estratègies – Model vocal
5 h Model Pràctic: valors, contravalors i lluites (amenaces internes)
6 h Cloenda

L’empresa encarregada de desenvolupar l’actuació compta amb un bagatge professional de quinze anys en l’assessorament de més de 200 empreses familiars. A més, els seus components també són els creadors, promotors i organitzadors d’El Club de Famílies Empresàries, que compta amb 356 socis. Col·laboren amb entitats com les cambres de comerç de Girona, Tàrrega, Manresa, Sant Feliu de Guíxols, Lleida, Vic i els ajuntaments de Vic, Figueres i Badalona, així com la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores, entre d’altres.

Per a les inscripcions cal contactar amb l’agent d’ocupació i desenvolupament local, al telèfon 93 777 18 01 (extensió 210) o cal enviar un correu electrònic a l’a/e empresa@esparreguera.cat.

L’Ajuntament d’Esparreguera organitza la jornada Estratègies per a la resolució de conflictes a l’empresa familiar