Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran Dimecres, 6 d'octubre de 2010

Festa de la Gent Gran a la Residència de Can Comelles

El dissabte 2 d’octubre es va celebrar a la Residència Municipal de Can Comelles el Dia Internacional de la Gent Gran, amb la col·laboració de la Penya Blanc-i-blava d’Esparreguera

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, es va organitzar una gran festa per fer un homenatge als residents de la Residència Municipal de Can Comelles.

Després d’un berenar especial cap a les 5 de la tarda va començar l’orquestra L’Agrupació Musical del Taxi, que durant aproximadament 1.15 h va portar a la memòria cançons com “La vall del riu vermell” o “Reloj no marques las horas”.

Cal assenyalar que aquesta festa es va poder dur a terme gràcies a la Penya Blanc-i-blava d’Esparreguera, la qual amb motiu del 25è aniversari del centre va voler fer aquest regal tan especial als avis de la residència.

L’acte estava patrocinat per l’Associació dels Quixots Blanc-i-blaus. Es tracta d’una entitat solidària dedicada a patrocinar actes com el que han fet aquest cap de setmana a Esparreguera a la Residència Municipal de Can Comelles.

L’acte va ser molt emotiu per als residents, ja que no només van recordar cançons que els van transportar a moments viscuts en la seva vida, sinó també pel fet que era la primera vegada que molts d’ells van poder veure en directe una orquestra d’aquestes característiques, amb 22 músics en escena

Festa de la Gent Gran a la Residència de Can Comelles