Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran Dijous, 7 d'octubre de 2010

La Residència de Can Comelles organitza un taller de cuina

Una quarantena de residents van participar en l’explicació de les receptes. Les explicacions van anar a càrrec del servei de cuina de la residència

El passat dimarts 5 d’octubre, a les 10 matí, el Servei de Cuina de Can Comelles va explicar als residents un parell de receptes que normalment elabora aquest servei per festes o ocasions especials.

Aquesta activitat s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració del Servei de Cuina de Can Comelles com a celebració dels 25 anys de la Residència, que es commemoren enguany.

Cal assenyalar que aproximadament uns 40 residents van assistir a l’explicació de les receptes a la Sala Noble on, a part de comentar-les, el Servei de Cuina va ensenyar alguns dels estris que fan servir a la cuina. Finalment, els residents van poder preguntar dubtes o curiositats sobre l’elaboració de les receptes.

Alguns dels residents que hi van assistir se’n van endur una còpia per tal de compartir-les amb els seus familiars.La Residència de Can Comelles organitza un taller de cuina