Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 08/07/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Hisenda Dilluns, 21 de febrer de 2011

El Ple ordinari del mes de febrer aprova una proposta de l’Alcaldia d’aprovació de l’avantprojecte de l’ordenança general municipal de subvencions de l’Ajuntament d’Esparreguera

Per primera vegada s’aprova una ordenança general per regular el procediment per atorgar subvencions a institucions i entitats.

L'Ajuntament d'Esparreguera ha aprovat inicialment un marc general que regularà les subvencions i ajuts que s'atorguin a les entitats i persones, fet imprescindible per ser més eficient en tots els àmbits, i al mateix temps poder potenciar el rigor i la transparència dels ajuts públics.

A partir d’aquesta aprovació inicial, s’obre un termini per tal que els ciutadans presentin les al·legacions pertinents. Un cop resoltes les al·legacions es farà l’aprovació definitiva.

Aquesta ordenança serà el marc general que caldrà respectar per atorgar subvencions a les entitats i associacions d’Esparreguera. És un pas endavant per la rigorositat en la gestió i la transparència de l’equip de govern.

D’aquesta manera, les entitats i associacions d’Esparreguera coneixeran d’una manera específica i objectiva, els requisits que calen per sol·licitar una subvenció a l’Ajuntament, els documents que es necessiten, les justificacions que cal adjuntar...etc.


El Ple ordinari del mes de febrer aprova una proposta de l’Alcaldia d’aprovació de l’avantprojecte de l’ordenança general municipal de subvencions de l’Ajuntament d’Esparreguera