Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Divendres, 25 de febrer de 2011

La Policia Local d'Esparreguera inicia una campanya de control d'autocars.

Es controlen les condicions tècniques i la documentació dels autocars i es realitza la prova d'alcoholèmia al conductor.

La Policia Local d'Esparreguera ha iniciat un dispositiu de control dels autocars amb els que es realitzen les excursions escolars planificades des de les escoles de la nostra localitat.

Mitjançant aquests controls es supervisa la idoneïtat de les condicions tècniques, els elements de seguretat i la documentació requerida als autocars i es realitza un control preventiu d'alcoholèmia al conductor.

Aquest dispositiu es va iniciar l'any passat i va ser percebut per la ciutadania com a molt positiu ja que, després de les comprovacions realitzades tant a l’autocar en sí com al seu conductor, augmentava la confiança dels pares i mares dels alumnes a l’hora de marxar els autocars.

Per realitzar aquest dispositiu, la Policia Local d'Esparreguera ha sol·licitat a tots els centres escolars de la vila la informació sobre les sortides planificades per a tot el curs escolar i poder així fer les inspeccions esmentades.

Aquesta funció s'emmarca dintre del conjunt d'actuacions planificades per la Policia Local d'Esparreguera per al 2011 en els diversos àmbits de la seva competència.

La Policia Local d'Esparreguera inicia una campanya de control d'autocars.