Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Dilluns, 10 d'octubre de 2011

Oberta la inscripció per al Segon Club de Lectura Fàcil

L’activitat té l’objectiu d’apropar la lectura de textos senzills en català a persones amb dificultats lectores i està organitzada per la Regidoria de Política Lingüística, el Servei Local de Català i la Biblioteca Municipal Beat Domènec Castellet

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Esparreguera, el Servei Local de Català d’Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i la Biblioteca Municipal Beat Domènec Castellet han organitzat el Segon Club de Lectura Fàcil per tal d’apropar la lectura de textos adaptats en llengua catalana a persones que habitualment no llegeixen en la nostra llengua i que poden tenir dificultats lectores.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden fer directament a la Biblioteca en l’horari habitual d’atenció al públic. Els participants han de ser majors d’edat i han de tenir el carnet de lectors, que poden tramitar directament a la Biblioteca Beat Domènec Castellet. El Segon Club de Lectura Fàcil està lligat a les classes de català per a adults i al programa Voluntariat per la llengua, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i també als lectors inicials o amb dificultats lectores de la biblioteca de la vila. Compta amb el ple suport de la Regidoria de Política Lingüística.

El Segon Club de Lectura Fàcil es trobarà el tercer dimecres de cada mes a les 7 de la tarda a la Biblioteca local (plaça de Santa Eulàlia). La inauguració es durà a terme dimecres 19 d’octubre.

La persona encarregada de dinamitzar les trobades d’aquesta segona edició torna a ser Marta Orús, una voluntària per la llengua llicenciada en Filologia Hispànica i tècnica en Estratègies de Comunicació (corporativa i institucional), que farà de moderadora de les trobades i d’animadora de la lectura.

Es tracta d’una activitat senzilla adreçada fonamentalment a persones que no tenen l’hàbit de llegir i de parlar en català, per la qual cosa, mitjançant la lectura d’un llibre fàcil de llegir, que es fa a casa, posteriorment, a l’espai habilitat, es fa una tertúlia moderada que permet les dues coses: llegir i enraonar en català.

Quan la nova biblioteca municipal s’inauguri, aquesta activitat es durà a terme a les noves instal•lacions. Mentre duren les obres de condicionament del nou espai municipal, el Segon Club de Lectura Fàcil es trobarà a la biblioteca de la plaça de Santa Eulàlia.

Oberta la inscripció per al Segon Club de Lectura Fàcil