Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 28 de novembre de 2011

Detinguts els presumptes autors dels furts d'una setantena de tapes d’Aigües d’Esparreguera en una operació conjunta de Policia Local i Mossos d'Esquadra

Els fets van succeir els passats 18 i 19 de novembre

La tasca coordinada entre agents de la Policia Local d'Esparreguera i de la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra de Martorell ha permès detenir tres joves com a presumptes autors del delicte de furt de 73 tapes d’alumini, propietat d’Aigües d’Esparreguera.

Els detinguts són Sergio C.J., de 27 anys, Antonio M.N., de 30 anys, i Jhon Bryner L.M., de 25 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns d’Esparreguera. Els fets van succeir els passats 18 i 19 de novembre i van causar gran ressò a la població ja que una setantena de famílies es van veure afectades pels fets.

Segons resultat de la investigació policial, els presumptes autors van vendre com a ferralla les tapes sostretes a dues deixalleries d'Esparreguera just després de cometre els furts. El total del valor de les tapes sostretes seria d’uns 1.400 euros.

Detinguts els presumptes autors dels furts d'una setantena de tapes d’Aigües d’Esparreguera en una operació conjunta de Policia Local i Mossos d'Esquadra