Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dijous, 22 de desembre de 2011

Detingut per robar en 40 cotxes a Esparreguera

Javier P. P., que ja ha quedat en llibertat provisional per decisió judicial, hauria robat una quarantena de vehicles en poques setmanes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Esparreguera han detingut un veí d'aquest municipi, Javier P. P de 27 anys, acusat d'haver robat a l'interior de més de quaranta vehicles al llarg de les últimes setmanes. L'acusat, que ha quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial, va cometre tots els casos en aparcaments privats.

En les darreres setmanes es va detectar un important augment de robatoris a l'interior de vehicles en pàrquings privats del centre de la localitat. Tots ells seguien un mateix modus operandi: es produïen a partir de les 6 de la tarda i l'autor dels fets trencava el vidre per accedir a l'interior del vehicle. L’avís dún veí d’Esparreguera que va ser testimoni d’un fet va permetre la detenció el passat dia 7 de desembre de l’autor dels robatoris, i la posterior investigació va permetre relacionar-lo amb la majoria dels actes. En el domicili del detingut, que té nombrosos antecedents policials per fets delictius, es van localitzar diversos objectes que podrien haver estat sostrets dels cotxes.

La Policia Local aconsella augmentar les mesures d’autoprotecció també a l’interior dels pàrquings privats; com ara no deixar a la vista aparells GPS o altres objectes de valor a dins el vehicle, assegurar-se que no accedeix cap persona aliena a l’interior dels garatges quan s’entra o es surt amb el vehicle i, especialment, avisar immediatament als cossos de seguretat en cas d’observar la presència de persones que puguin aixecar sospita.

Detingut per robar en 40 cotxes a Esparreguera