Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa, Promoció Econòmica, Turisme Dimarts, 6 de març de 2012

Els ciutadans d’Esparreguera mostren la seva PASSIÓ per la vila

Els esparreguerins omplen els carrers de la vila per acollir amb la seva participació les activitats proposades dins l’“aPASSIOnats x Esparreguera”

Els dies 2, 3 i 4 de març en el marc d’actuacions d’”aPASSIOnats x Esparreguera” i de la mà de l’eslògan “Gaudim del poble”, Esparreguera va veure com els seus carrers s’omplien de vilatans que participaven activament en les propostes presentades per l’Ajuntament d’Esparreguera en col•laboració amb entitats culturals, econòmiques i socials de la vila per a dinamitzar el teixit comercial local.

La FIRASTOCK, actuació comercial consolidada al municipi, va ser l’encarregada de donar l’embranzida inicial i més forta a la resta d’actuacions que es van anar desenvolupant en el decurs del dia. Tot i l’amenaça del vent de primera hora, la resta del dia va permetre els comerciants participants donar sortida als estocs de la temporada anterior. Enguany el reclam del sorteig d’un viatge va incrementar la participació dels vilatans i va acabar essent un èxit rotund. Per primer cop en la vida d’aquesta fira La Passió d’Esparreguera va comptar amb un estand per tal de vendre entrades per a la preestrena de l’espectacle.

D’altra banda, més de 56 nens van gaudir decorant i reciclant caixes de fusta a la plaça de Santa Eulàlia. Unes 70 persones van pujar al campanar, que a la tarda va comptar també amb la visita dels campaners de Reus (ciutat que té un campanar de la mateixa alçada que el d’Esparreguera). Respecte a les actuacions relacionades amb la dansa la presència de públic va ser la tònica predominant en els dos espectacles. Cal destacar la bona sintonia entre els centres que van oferir aquestes actuacions, ja que en acabar la primera mostra (jazz i hip-hop) es va convidar el públic a participar en l’altra actuació (Bollywood, ta-txi...) i una gran nombre d’assistents així ho van fer .

L’assistència de públic a la Desfilada de roba d’home va ser alta donada l’expectativa que va generar entre els esparreguerins. Amb la col·laboració de botigues de roba de tendència juvenil, el públic concentrat a la plaça de l'Ajuntament va veure com un grup de nois i noies molt joves presentaven un seguit de models de roba informal, d'esport i de mudar que va aplegar a més d’un centenar de persones d’edats diferents.

Respecte al ressò obtingut amb la presentació dels menús i còctels “aPASSIOnats”, caldrà esperar uns dies més a rebre la valoració dels restauradors del municipi ja que alguns d’ells volen perllongar la iniciativa en el decurs de la temporada de l’espectacle de La Passió.

Per a concloure, cal dir que l’ “aPASSIOnats x Esparreguera” inicia un seguit d’actuacions que cal anar valorant i consolidant a mesura que passin els mesos.

Des la Regidoria de Promoció Econòmica ja s’està treballant en el calendari anual d’aquestes activitats amb l’objectiu principal de dinamitzar el teixit comercial local. La intenció és que l’interès generat aquest primer cap de setmana de març no disminueixi el nivell i el grau de participació dels botiguers i dels comerços del poble que, en definitiva, en són els protagonistes. També es pretén engrescar tant com es pugui la participació inestimable de les entitats culturals i socials del poble.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol agrair la seva participació i la seva col·laboració desinteressada a la Unió de Botiguers d’Esparreguera, als restauradors i empresaris de locals d’oci de la vila, al Col·lectiu d'artesans TORN, als artesanes particulars, al Patronat Parroquial, a l'Escola d'Arts Plàstiques Municipal, als Amics del Campanar, als botiguers de roba d’home VisTT, 1080, Esports Amat i JM Moda; l'escola El Taller de Dansa i al Centre de Teràpies naturals Espiral 108; a l’Espavila i a DidaLocal.net; a Nick Music, a La Passió el seu aixopluc, a la Regidoria de Cultura i Festes, al Departament de Serveis Territorials de l’Ajuntament d’Esparreguera i a l'AFE que ha captat tots aquests moments.

Els ciutadans d’Esparreguera mostren la seva PASSIÓ per la vila