Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 8 de març de 2012

Commemoració del Dia Internacional de les Dones

“Liderant el present, construint el futur”

Ahir per la tarda a Can Pasqual, l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera va commemorar el Dia Internacional de les Dones amb gran èxit d’assistència i amb el suport institucional de la Regidora de la Gent gran, que va llegir el manifest “Liderant el present, construint el futur”, la Regidora de Cultura, la Sra. Núria Valldeperas i el Regidor de Serveis Socials i Politiques d’Igualtat, el Sr. Jordi Mestres, que van introduir la jornada amb un recordatori de l’origen històric del present dia i els agraïments a la gran tasca social que porta a terme en el municipi l’Associació de la Dona Activa.

Durant la dita jornada commemorativa aquesta entitat va fer gaudir al públic assistent amb diferents espectacles de caire lúdic, que van organitzar les dones voluntàries de l’associació, també van llegir una poesia en format humorístic i van retre homenatge a la tasca de voluntariat que moltes dones i homes vinculats a l’entitat realitzen durant tot l’any.

Des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat es va voler commemorar el Dia Internacional de les Dones donant suport directe a aquesta activitat de l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera, com a referent municipal entre el col•lectiu de dones, participant en el programa d’activitats i integrant la seva visió de la importància de les polítiques d’igualtat en les línies estratègiques consistorials.

Per altra banda, avui la Regidora de la Gent gran ha llegit el manifest commemoratiu a Ràdio Esparreguera i ha donat la seva perspectiva, clara i concisa, sobre el paper tant important de les dones en la societat actual.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Commemoració del Dia Internacional de les Dones