Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Divendres, 9 de març de 2012

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) celebra el Carnestoltes dins de la celebració dels seus 25 anys

El passat divendres 17 de febrer el TOCC va celebrar la seva festa de Carnestoltes, dins de les Celebracions del seu 25è aniversari

Cada usuari/a va elaborar amb la seva família la caracterització, l’elaboració i els materials de la disfressa per dur per a la festa, a diferència d’altres edicions del Carnestoltes en què la disfressa havia estat íntegrament treballada des del propi centre.

L’organització del dia va ser preparada per un grup d’usuaris del TOCC amb els seus monitors. Va constar de vàries parts: esmorzar per grups, desfilada i ball de Carnestoltes, concurs i premis prèvia votació per par de tots els usuaris/es, a la millor disfressa, a la més divertit i al millor ball.
Per celebrar el 25è aniversari del TOCC es va fer una foto de cadascun dels seus amb un mural commemoratiu feta per un usuari amb suport del monitor.

Per acabar i sense perdre el to festiu es va fer el dinar especial de pícnic, per tal que la festa sigui en grup i poder gaudir-la tots alhora. Vam comptar amb la visita del regidor de Serveis Socials de l´Ajuntament d´Esparreguera Sr. Jordi Mestres i Rosàs.

L’objectiu és poder viure les festes tradicionals de la nostra cultura amb la màxima implicació per part dels usuaris. I en aquest any tan especial, el Carnestoltes és un nou motiu per celebrar els 25 anys del TOCC.

TOCC 1987 – 2012. 25 anys d’atenció per millorar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel•lectual adulta del Baix Llobregat Nord.

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) celebra el Carnestoltes dins de la celebració dels seus 25 anys