Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 06/07/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Dilluns, 12 de març de 2012

Junta Local de Seguretat

El passat divendres 9 de març es va celebrar a l’Ajuntament d’Esparreguera la sessió ordinària de la Junta de Local de Seguretat

La sessió va ser presidida pel Sr. Joan-Paül Udina, alcalde d’Esparreguera, amb l’assistència del Sr. Salvador Jorba, delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Antoni Mestre, inspector cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Martorell, el Sr. Òscar Carreras, sots-cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell, el Sr. Josep Sànchez, inspector-cap de la Policia Local i el Sr. Francesc Fernàndez, secretari de la corporació.

Durant la sessió, es va procedir a l’anàlisi i valoració dels fets penals ocorreguts l’any 2011(delictes, faltes, detinguts, actuacions totals...), fent una comparativa amb l’any 2010 i una anàlisi de tendències. També es va tractar de la situació de la seguretat ciutadana a Esparreguera en relació a les dades generals de Catalunya i la Regió Policial de referència, així com de l’anàlisi i valoració de la seguretat viària, l’evolució de l’accidentalitat i l’acompliment del Pla Local de Seguretat Viària.

Junta Local de Seguretat