Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Divendres, 23 de març de 2012

Alumnes d’Arras, França i de Berlin, Alemanya, visiten Esparreguera

Comiat i benvinguda de la regidora d’Ensenyament als alumnes de l’intercanvi de l’Institut El Castell

Ahir a la tarda, a la sala de Can Pasqual, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Esparreguera, Núria Valldeperas, va donar la benvinguda als alumnes provinents d’Arras, situada al nord de França i capital del departament de Pas-de-Calais, que fan un intercanvi amb alumnes de l’INS El Castell de la vila, i en el mateix acte també va aprofitar per acomiadar els alumnes de Berlín que també han fet un intercanvi i que han marxat avui mateix d’Esparreguera.

Es va felicitar professorat, famílies i alumnes per la feina, la dedicació i la coordinació esmerçades, ja que ofereixen una oportunitat única, molt valuosa i enriquidora, per als alumnes de Batxillerat de Berlín, per als alumnes de l’equivalent a 3r i 4t d’ESO d’Arras i per als alumnes esparreguerins.

Se’ls va passar un DVD d’Esparreguera, per tal de mostrar-los la geografia, la cultura i els trets característics del nostre municipi. I es va cloure la trobada amb la pujada al campanar de la vila, gràcies a la col·laboració dels Amics del Campanar, a qui agraïm profundament la visita guiada.

Es van fer tres grups per anar pujant al campanar i els alumnes van sortir encantats de la visita, ja que van gaudir de les vistes d’Esparreguera sota l’Arc de Sant Martí.

Alumnes d’Arras, França i de Berlin, Alemanya, visiten Esparreguera