Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 24/01/2020
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa, Promoció Econòmica Dimecres, 28 de març de 2012

Apassionats x Esparreguera

(Ofertes + concurs “L’esparreguerí amb més sort” + atracció/maquillatge infantil + estètica & perruqueria + desfilada moda/ complements + menús i còctels “Apassionats” + teatre + dansa + cursa atlètica Vila d’Esparreguera) = gaudir del poble a l’abril

Les entitats econòmiques i socials, juntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica han començat els treballs per a desenvolupar el proper cap de setmana apassionat del mes d’abril amb l’objectiu d’encetar amb energia la temporada primavera-estiu i de continuar posant de manifest la passió que els seus vilatans senten per Esparreguera.

L’Apassionats x Esparreguera d’abril girarà entorn de la moda i l’estètica i començarà el divendres 27, aprofitant l’embranzida de la Diada de Sant Jordi, i acabarà diumenge 29, aprofitant actuacions consolidades al municipi, com són la novena edició de la cursa atlètica Vila d’Esparreguera i l’espectacle de La Passió.

El dissabte 28, durant tot el dia es desenvoluparan un seguit d’actuacions: ofertes d’inici de temporada a les botigues (els centres d’estètica i les perruqueries les oferiran de dimarts a dijous), atracció inflable infantil, taller de maquillatge per a infants, la presentació del concurs “L’esparreguerí amb més sort”, una desfilada de complements i de moda d’home i de dona, dansa i teatre, adobat per un menú “Apassionat” ofert pels restaurants de la vila, així com per un còctel, també “Apassionat”, a preus assequibles per a qui en vulgui gaudir als locals d’oci d’Esparreguera.

La participació dels agents implicats va ser notòria. Una cinquantena de persones van participar en aquesta trobada de treball en què no tan sols es va presentar l’agenda de les actuacions, sinó que també es va aprofitar l’avinentesa per a recollir les observacions i especificitats de cara sector implicat.

Les actuacions més innovadores són, d’una banda, la presentació d’una mostra de treball conjunt entre perruqueres i esteticistes que hauran de cohesionar el pentinat, el maquillatge i consells útils per a tenir cura tant de la pell com del cabell. De l’altra, cal esmentar el concurs “L’esparreguerí amb més sort” un joc piramidal que cerca aconseguir que 1.024 persones es reuneixin a primera hora del matí a la plaça de Sant Eulàlia per jugar-se 1€ per persona, a cara o creu fins arribar a la gran final en què s’inverteixen les xifres. De la quantitat inicial de jugadors, en restaran només 2, que a la gran final de 2/4 de nou del vespre es jugaran un bon premi.

Per saber-ne més i participar d’aquest apassionament esparreguerí, es pot consultar al destacat i a l’agenda del web www.esparreguera.cat. També podeu consultar els enllaços www.vidalocal.cat i www.adfesparreguera.net.

Apassionats x Esparreguera