Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 14/08/2020
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimecres, 28 de març de 2012

Detingut el presumpte autor de mes d’una quinzena de robatoris amb força a habitatges d’Esparreguera

El detingut, veí d’Esparreguera de nacionalitat espanyola, ha ingressat a presó provisional per ordre de la jutgessa titular del jutjat núm. 5 de Martorell

El passat 20 de març la policia va detenir a Gerardo R.R. , de 38 anys i nacionalitat espanyola, acusat de ser el presumpte autor de setse de robatoris a l’interior d’habitatges d'Esparreguera i un a Abrera.

Des de finals del mes de gener d'enguany s’havia produït un notable increment en el nombre de robatoris amb força en domicilis d’Esparreguera. A la majoria d’aquests fets concorria un mateix “modus operandi”; succeïen a darrera hora de la nit o primera hora de la matinada, i en algun cas durant la tarda, coincidia en que eren habitatges situats en un primer pis o en planta baixa on l’autor hi accedia forçant una balconada o una finestra d’alumini.

Per tal de detenir l’autor, els Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local d’Esparreguera van dissenyar un operatiu policial específic, augmentant notablement el numero d’efectius policials de paisà i uniformats en les franges horàries en que actuava l’autor dels robatoris.

Com a resultat d’aquesta intensificació de la presencia policial es van aconseguir tot un seguit d’indicis que van permetre a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra identificar-ne ell presumpte autor i detenir-lo. En un posterior escorcoll al domicili de la persona detinguda es van recuperar un bon nombre d'objectes sostrets en alguns dels robatoris que se l’imputen. El detingut va passar a disposició judicial el dia 23 de març i la jutgessa va determinar el seu ingrés provisional a la presó.

Detingut el presumpte autor de mes d’una quinzena de robatoris amb força a habitatges d’Esparreguera