Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 08/07/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dijous, 26 d'abril de 2012

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) estrena dins del seva pàgina web la secció de la seva revista TOCC informa!

TOCC 1987–2012. 25 anys d’atenció per a millorar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel·lectual adulta del Baix Llobregat nord

El dilluns 23 d’abril, el TOCC ha estrenat dins de la seva pàgina web (http://www.esparreguera.cat/tocc), la secció de la seva revista TOCC informa! en el marc de la diada de Sant Jordi i de la celebració dels seus 25 anys.

TOCC Informa! és una revista trimestral feta pels usuaris des de l’activitat de secretaria i revista. L’objectiu d’aquesta publicació és informar del dia a dia del TOCC (activitats, celebracions, treballs, notícies, etc.) i, d’aquesta manera, aconseguir poder arribar a tothom.

En aquesta estrena es presenta el número 8 de la revista i també s’hi poden trobar tots els números anteriors.

Volem agrair a tots els companys i al consistori de l’Ajuntament d’Esparreguera per poder fer realitat aquesta iniciativa.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera, Jordi Mestres i Rosàs, ha col·laborat amb un breu escrit especialment en aquest número de la revista que commemora els 25 anys del TOCC:

El nostre Taller Ocupacional arriba als 25 anys en plenitud i més viu que mai. Avui en tenim una petita mostra més en la revista d’abril que podeu veure per primera vegada en format PDF i oberta a tothom mitjançant el web municipal. La dimensió humana d’aquest servei mereix que aquells que hi treballem i els usuaris tinguem una presència activa en l’entorn no només social, sinó també en els canals de comunicació. En definitiva, un element més, dins les funcions de normalització i integració que es duen a terme als tallers ocupacionals, dels quals nosaltres som un clar exemple.

Vull agrair i felicitar a totes aquelles persones que han posat el seu gra de sorra per tirar endavant un projecte que va començar el 1987. Estem feliços d’haver complert 25 anys i il·lusionats per seguir ajudant totes aquelles persones que hi han passat, que hi passen i que hi passaran, a augmentar la seva qualitat de vida. Per molts anys!

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) estrena dins del seva pàgina web la secció de la seva revista TOCC informa!