Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Divendres, 27 d'abril de 2012

Ràdio EsCairats fa 5 anys!

Un programa de Ràdio Esparreguera i l'Institut el Caiart

El nostre centre, tal i com hem fet altres cursos escolars, fomentem l’ús del català des de diferents àmbits de treball. Tothom estarà d’acord que la ràdio és un mitjà de comunicació que ajuda a millorar l’expressió oral i escrita del nostre alumnat.

La creació de Ràdio EsCairats, ara fa cinc anys, pretén bàsicament aconseguir que el programa radiofònic, que té una durada d’una hora setmanal, sigui una eina de tota la comunita educativa on hom pugui expressar les seves opinions, mostrar els treballs realitzats i donar a conèixer el nostre entorn més immediat. En aquest moment, ens aproximem a les 500 persones que hi han col·laborat, de tot l’àmbit acadèmic i de la nostra població. Enguany, fins al dia d’avui, 257 participants!

Avui dia aconseguir que els nostres joves realitzin una tasca de compromís amb el seu centre educatiu i la seva vila és força difícil, i creiem que el mèrit d’aquest treball rau precisament en això: compromís, treball, servei i aprenentatge.

És per això que demà farem una festa molt especial per a nosaltres que té com a finalitat única celebrar que fem 5 anys. Transmetrem, juntament amb Ràdio Esparreguera, el nostre pare i mare, tota la programació matinal des del nostre centre. Trobada amb actuals i antics alumnes EsCairats, professorat i personal divers; a més, celebrarem el dia dedicat a Montserrat un símbol per a la nostra vila. Felicitarem les Montserrats del centre d’una manera molt peculiar, connectarem en directe amb Montserrat per tal de veure com se celebra un dia com aquest; allí, la Júlia Seró, exalumna de l’INS El Cairat ens en farà cinc cèntims.

Per tal de celebrar aquest aniversari, hem organitzat una exposició de logos, cartells, fotografies de la nostra petita però intensa història, hem enregistrat diverses falques radiofòniques, hem publicat el nostre projecte a través de diversos mitjans. I demà, un dia tan especial, farem la festa, la trobada entre tots i totes els i les que ho fan
possible.

Gràcies a tots i totes, la comunitat educativa, el poble d’Esparreguera, els Serveis Educatius de Martorell, Com Ràdio, el Departament d’Ensenyament, el CAC, Ràdio 4, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, el nostre Ajuntament, i molt especialment a Ràdio Esparreguera i tots els seus treballadors i treballadores perquè ens fan sentir cada setmana com a veritables professionals, i ens injecten el cuquet màgic de la comunicació.

Una festa amb música en directe, regals, pastís i la companyia de la nostra població i Ràdio Esparreguera. No us ho perdeu!

Joana Llordella - Responsable d’EsCairats

Ràdio EsCairats fa 5 anys!