Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/03/2019
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política Lingüística Dijous, 10 de maig de 2012

El Servei Local de Català d’Esparreguera celebra la VI Trobada Gastronòmica Intercultural

Un centenar de persones celebren de manera festiva la cloenda de la 9a edició del Voluntariat per la Llengua i dels Cursos de Català per a Adults 2011-2012

El dimecres 9 de maig va tenir lloc la VI Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català (SLC) d’Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que va servir com a cloenda de la 9a edició del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català per a adults 2011-2012.

La Sisena Trobada Gastronòmica Intercultural va tornar a ser un punt de trobada de persones d’orígens culturals diversos amb una característica comuna: tots estan aprenent català a Esparreguera. Uns i altres van poder compartir els plats que havien cuinat per a l’ocasió. Va tenir l’èxit d’assistència i de participació com en ocasions anteriors, amb un centenar de persones i més de 80 plats propis de la tradició culinària dels Països Catalans i de la resta del món.

Per a aquesta edició, el SLC té previst editar totes les receptes escrites per alumnes i voluntaris al bloc anomenat Receptaris (http://blocs.cpnl.cat/receptaris), que va inaugurar al juliol de 2011. La publicació de la vuitantena de receptes al bloc estarà llesta en el proper mes i mig.

L’acte protocol•lari de la Sisena Trobada Gastronòmica Intercultural del SLC d’Esparreguera va comptar amb la presència de la regidora de Política Lingüística i representant de l’Ajuntament d'Esparreguera al Consorci per a la Normalització Lingüística, Sra. Núria Valldeperas, que va adreçar unes paraules de suport als alumnes i voluntaris per la llengua i al SLC d’Esparreguera. També va encapçalar la cloenda la directora del Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller (amb seu a Molins de Rei), Sra. Imma Pagès, que va fer un discurs basat en les tradicions culinàries d’arreu del món i la interculturalitat que es deriva del contacte entre persones de diferent orígens quan comparteixen taula. Després va repartir els diplomes als voluntaris i als aprenents. El responsable del SLC va adreçar unes paraules de benvinguda i d’agraïment a tots els assistents i va explicar els motius que impulsen l’equip de tècnics de Normalització Lingüística a organitzar la Trobada Gastronòmica Intercultural any rere any des de fa 6 edicions i els objectius que té l’esmentada trobada.

El Servei Local de Català d’Esparreguera celebra la VI Trobada Gastronòmica Intercultural