Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dilluns, 4 de juny de 2012

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, visiten el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC)

Per agrair als usuaris els dibuixos de les propostes del cartell de Festa Major d’Esparreguera 2012

La participació en aquest cartell és un nou motiu per a celebrar els 25 anys del TOCC (1987-2012). L’objectiu per a l’usuari del TOCC és poder viure i participar en les festes tradicionals de la nostra cultura catalana amb la màxima implicació per part seva.

La Regidoria de Cultura va proposar a la Regidoria de Serveis Socials i al TOCC la seva col·laboració en el cartell de la Festa Major d’Esparreguera 2012, amb uns dibuixos fets pels usuaris.

El passat dilluns 28 de maig els dos regidors van visitar el TOCC per recollir les propostes d’aquest projecte de cartell de festa major que van fer els usuaris.

Els mateixos usuaris van explicar als regidors els seus dibuixos, com els havien fet i en quins motius s’havien inspirat.

El TOCC agraeix al consistori municipal i als companys de l’Ajuntament d’Esparreguera la confiança i el gest d’inclusió social i participatiu que suposa oferir aquesta col·laboració als usuaris i professionals del TOCC.

L’objectiu del TOCC sempre ha estat la d’augmentar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel·lectual adulta del Baix Llobregat nord, ajudar la seva autonomia i la seva evolució personal i a incloure-la a la societat. I en aquest sentit aquesta col·laboració és una eina integradora de primer nivell.

La dimensió humana del servei del TOCC aconsegueix, amb aquesta participació, el fet d’ajudar a apropar més a l’imaginari col·lectiu dels vilatans d’Esparreguera i a la societat en general una realitat diferent; i una proposta diferent de percebre la festa major. Alhora fa més visibles i més propers aquests vilatans que, pel fet de ser diferents, no són més o menys singulars o virtuosos que tothom i els proporciona una oportunitat formidable de presència activa en l’entorn.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Mestres, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, visiten el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC)