Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Dimarts, 5 de juny de 2012

El Cistell Solidari arriba a les famílies necessitades d’Esparreguera

El Cistell Solidari és una iniciativa de l’Ajuntament d’Esparreguera per a recaptar aliments per a les famílies necessitades del municipi

El passat dissabte 26 de maig la Regidoria de Promoció Econòmica va fer arribar a la Regidoria de Serveis Socials el Cistell Solidari que s’havia estat recollint al Mercat Municipal, per tal de fer arribar els aliments a aquelles famílies que ho necessitin.

Prèviament, des del Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Esparreguera durant els dies 23, 24 i 25 de maig s’havia acompanyat representants de 2.200 alumnes de les escoles de la vila per omplir amb productes bàsics el Cistell Solidari al Mercat Municipal.

El Cistell Solidari és una iniciativa pensada per a les famílies del municipi que malauradament ho estan passant malament en aquests moments. Ha estat una iniciativa solidària on els infants han après que treballar en equip és necessari per poder-nos ajudar i que avui som nosaltres els que omplim el cistell, però potser demà l’hauran d’omplir per nosaltres.

El Cistell Solidari arriba a les famílies necessitades d’Esparreguera