Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimecres, 27 de juny de 2012

Dues alumnes de l’INS El Cairat reben una menció honorífica al VIIè Premi Ernest Lluch en Ciències Socials i Polítiques

Pel seu treball 'El paper de la dona a l'Esparreguera franquista (1939-1978)'

El dilluns 25 de juny, a l'Edifici Roger de Llúria del campus de la Ciutadella de la UPF, se celebrà l'acte de lliurament del Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques. L'acte de lliurament d'aquesta setena edició fou presidit per Daniel Serra de la Figuera, vicerector de la UPF i va comptar amb les intervencions del president del jurat i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, David Sancho i del president de la Comissió Acadèmica de la Fundació Ernest Lluch, Josep Maria Carreras.

A part d'atorgar els respectius diplomes acreditatius l'acte va servir per fer un just reconeixement a l'esforç de l'alumnat, familiars i professorat, per tal d'incentivar l'esperit de recerca i vetllar per la seva qualitat. Cal dir que en aquesta ocasió el nombre de treballs presentats fou de 72.

D’entre les 5 recerques premiades, el jurat del VII Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques atorgà una Menció Honorífica, al treball 'El paper de la dona a l'Esparreguera franquista (1939-1978)', de Carla Rodríguez Maeso i Esther Segura Moreno de l’INS El Cairat (Esparreguera). Per esdevenir un estudi fet amb rigor, en detall, curós, ple de testimonis i de recollida d'informació històrica de la situació de la dona a Esparreguera a la postguerra i el Franquisme.

Dues alumnes de l’INS El Cairat reben una menció honorífica al VIIè Premi Ernest Lluch en Ciències Socials i Polítiques