Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 21/09/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimecres, 5 de setembre de 2012

Ràdio EsCairats, de Ràdio Esparreguera i l’INS El Cairat, a l’onzena edició de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques de Martorell

El proper dijous 6 de setembre es realitzarà l’onzena edició de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques

Aquest cop el tema central és LA LECTURA i, sota el títol : 'La lectura, el camí de l’èxit ' es presentaran cinc experiències de la nostra zona que ens exposaran el treball que es realitza al centre, tant a Educació Infantil com a Primària i Secundària. La Joana Llordella, responsable de Ràdio EsCairats, programa que el centre emet setmanalment a Ràdio Esparreguera, presentarà una ponència sobre aquesta experiència pedagògica juntament amb dos alumnes, l’Ariadna Cañameras i el Jordi Pedrero, col·laboradors habituals del programa.

La jornada s’obrirà amb una conferència a càrrec del Sr. Enric Queralt, mestre i formador de mestres que ha format part de l’equip de la Inspecció d’Educació dels ST a Tarragona i actualment col·labora en el desenvolupament i implantació del Pla d’Impuls a la Lectura.

LA LECTURA és element clau en el Pla de Govern de la Generalitat 2011-2014, que fixa com a objectiu estratègic la millora de l’èxit escolar de tots els alumnes establint la competència lectora com a eix vertebrador de l’aprenentatge.

Ràdio EsCairats, de Ràdio Esparreguera i l’INS El Cairat, a l’onzena edició de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques de Martorell