Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dilluns, 3 de setembre de 2012

Homenatge a la professora de música Laia Monné

Més d’un centenar de persones el dissabte 1 de setembre van participar en la trobada d’exalumnes de la professora de música Laia Monné amb motiu del seu seixantè aniversari

La festa es va organitzar després de 43 anys de docència i prop de 2.000 estudiants que en el decurs d’aquest temps han incorporat un sistema propi d’aprenentatge de llenguatge musical i piano impartit per ella mateixa.

Laia Monné, a més d’exercir la docència a nivell privat, també ha traslladat els coneixements a les escoles Daina-Isart, La Salle Bonanova i a l’escola de Sant Pere de Riudebitlles.
Entre els alumnes destacats de la seva carrera docent hi ha Mercè Sanchis, organista del Palau de la Música i de la basílica de Montserrat; Gisela Lladó, cantant d’OT; Daniel Paratche, organista i director de l’escola de Decroly; Eloi Comabella, Maria Florea i molts professors de l’actual Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera.

L’homenatjada és filla, néta i besnéta de músics.

El seu besavi, el músic Feliu Monné, va ser molt popular ja que va tenir una orquestra i una cobla pròpies al començament del segle XX.

Homenatge a la professora de música Laia Monné