Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 08/07/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 2 d'octubre de 2012

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) mostra a la Sala d’Exposicions Municipal “Un dia al TOCC” dins de la celebració dels seus 25 anys

TOCC 1987–2012. 25 anys d’atenció per a millorar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel·lectual adulta del Baix Llobregat nord

El proper cap de setmana 6 i 7 d’octubre el TOCC ofereix a tots els vilatans d’Esparreguera i de les poblacions veïnes d’on vénen els seus usuaris, una exposició destinada a donar a conèixer què és el TOCC i com és un dia al centre ocupacional.

L’exposició vol apropar el dia a dia, dels veritables protagonistes del servei amb un recull de les activitats terapèutiques que s’hi desenvolupen, amb panells informatius, fotos, materials específics i amb un vídeo especialment preparat per a il·lustrar-ho.

Molt probablement els vilatans podran reconèixer algunes creacions fetes pels usuaris del TOCC, amb la inestimable col·laboració dels companys i del consistori de l’Ajuntament d’Esparreguera, tals com: el calendari de 2010, les postals de Nadal, els programes de Nadal i Reis, cartell i programes de la Festa Major, llibretes de regal per a esdeveniments com la Trobades de Puntaires, per a la Creu Roja del Baix Llobregat nord, etc.

L’exposició s’inaugurarà oficialment el divendres 5 d’octubre a ¼ de 9 del vespre i romandrà oberta el dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre, de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

Amb aquesta exposició s’apropa a l’entorn comunitari un missatge de com és la vida de vilatans que cada dia van al seu treball, a desenvolupar-se com a persones amb el seu esforç i amb la seva creativitat.

La seva felicitat i el seu procés de maduració personal no és aliè al grau de maduració i de felicitat de tota la nostra societat.

L’objectiu del TOCC sempre ha estat la d’augmentar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel·lectual adulta, ajudar la seva autonomia i la seva evolució personal i a incloure-la a la societat.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

El Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) mostra a la Sala d’Exposicions Municipal “Un dia al TOCC” dins de la celebració dels seus 25 anys