Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dimecres, 17 d'octubre de 2012

Projecte TU HI ETS!

Inici de la 6a edició del Projecte TU HI ETS! Té com a objectiu la capacitació professional mitjançant la pràctica preprofessional en diferents àmbits d’ocupació

El dia 10 d’octubre es va donar el tret de sortida al Projecte “Tu hi ets” d’aquest curs escolar. La durada serà fins a finals de maig de 2013 i hi participen un total de 22 alumnes provinents dels tres centres de secundària del municipi.

El projecte té com a objectiu la capacitació professional mitjançant la pràctica preprofessional en diferents àmbits d’ocupació. L’assignació de les empreses es fa considerant el perfil de l’alumnat, els seus interessos, aptituds i la resta del currículum es desenvolupa al centre de secundària.

Enguany hem tornat a tenir una molt bona resposta de les empreses particulars del municipi i serveis municipals que volen col·laborar amb el projecte aquest curs escolar. Aprofitem per traslladar el nostre agraïment a totes les empreses del municipi que s’han ofert a acollir alumnes dins del projecte.

Els sectors econòmics on els alumnes faran les estades preprofessionalitzadores aquest curs són: escola bressol, farmàcia, pastisseria, informàtica, mecànica, consergeria, manteniment, restauració, veterinària, perruqueria.

Projecte TU HI ETS!