Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 21/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dilluns, 10 de desembre de 2012

Esparreguera tindrà un centre d’educació d’adults el curs vinent

Substituirà l’actual aula de formació i podrà respondre al possible augment de demanda

El govern de la Generalitat, a finals de novembre, va comunicar a l’Ajuntament d’Esparreguera que el curs vinent obrirà un centre d’educació d’adults al municipi. Aquest equipament substituirà l’aula de formació d’adults que hi ha actualment, ja que la previsió de creixement d’alumnat fa preveure la necessitat de transformar l’aula en centre.

És una molt bona notícia per al nostre municipi, perquè el curs passat ja es va demanar, perquè és una mesura que aposta per la formació d’adults, i la potencia, i perquè, a partir del curs vinent, el centre passarà de ser un curs a regir-se per les normes d’una escola, i tindrà un consell escolar amb un equip directiu. Això implica un augment de la plantilla de professorat i un augment de l’oferta educativa.

El centre acollirà cursos per obtenir el graduat d’educació secundària (una segona oportunitat per als alumnes que no hagin aprovat l’ESO), anglès, cursos de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà i grau superior, informàtica, o cursos de formació instrumental.

Segons el Departament d’Ensenyament, amb aquesta ampliació, es vol incrementar la formació adreçada especialment a l’obtenció del graduat d’educació secundària i l’accés a cicles formatius, per tal de combatre el fracàs escolar.

Façana del Institut El Castell