Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Escola de Música i Dansa Divendres, 15 de febrer de 2013

Magnificat, en gira 2013

Interpretat pel Grup de cambra vocal i instrumental CorXera 60 integrat, entre d’altres, per professors/es, pares, mares, alumnes i ex-alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera

Durant els mesos de febrer, març, abril i maig, la formació CorXera60 interpretarà el Magnificat de J.S. Bach i El festino d’A. Banchieri a diferents localitats de Catalunya.

El projecte de muntar un concert amb aquestes dues obres neix a partir de la idea de compartir música en moments difícils i de voler donar un ‘gir’ a la realitat del 2013. Per portar-lo a terme s’han creat l’agrupació vocal CorXera 60 i una orquestra de cambra, formacions integrades per una quarantena de cantants i músics de diferents procedències. El resultat és un concert amb dues obres d’estils i estètiques completament diferents però imprescindibles de conèixer pel que representen cada una d’elles.

El Festino nella sera del Giovedì grasso avanti cena és una comèdia madrigalesca composta per Adriano Banchieri l’any 1601. Es tracta d’una obra dinàmica i divertida que recrea una festa abans d’un sopar en un lloc incert i per un públic desconegut. Tal com diu un dels seus fragments, es tracta “d’una música dirigida al plaer dels sentits, a l’entreteniment i al gaudi”.

El Magnificat de J.S. Bach consta de 12 parts diferents (entre parts solistes i de cor), totes amb acompanyament d’orquestra.

El cor està format per: Fagua Álvarez, Olga Aurin, Aurora Torrents, Marta Canals, Rut Canals, Alba Comellas, Andrea Jerónimo, Carolina Rius, Susanna Sardà, Noemí Subiranas, Serafí Casanovas, David Martí, Oriol Plans, Jaime Arroyo, Jordi Aurin, Enric Canela i David Parras.

Els integrants de l’orquestra són: Roser Berenguer, Pere Cowley, David Cuadros, Jordi López, Olga Martín, Anna Peña, Annie Von Eyken, Josep M. Crispi, Pep Giné, Muntsa Sitjà, Joan Castells, Xavier Torras, Vanessa Escala, Emili Flores, Emma Adrubau, Àlex Casanovas, Albert Puente, Miquel Duran, Aina Pérez, Héctor Martínez i Montse Giné.

La idea del projecte i la direcció musical és de l’Alícia Prieto.

El calendari de les actuacions és el següent:
- Dissabte 16 de febrer, 10 nit: església de Sta. Eulàlia (Esparreguera)
- Dissabte 23 de març, 9 nit: església de Sta. Maria (El Bruc)
- Diumenge 10 de març, 7 tarda: església de St. Corneli (Collbató)
- Diumenge 14 d’abril, 7 tarda: església de St. Vicenç dels Horts
- Dissabte 4 de maig, 7 tarda: església de la Mare de Déu de Núria (Barcelona)
- Diumenge 12 de maig, 2/4 7 tarda: Ateneu Barcelonès (Barcelona)

Escola Municipal de Música i Dansa - Regidoria d’Ensenyament

Magnificat