Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 16/07/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Escola de Música i Dansa Dilluns, 10 de juny de 2013

Concert de fi de curs de Música

L’Escola Municipal de Música i Dansa organitza una Audició de llenguatge musical amb col·laboració de l’orquestra com a cloenda del curs

Divendres 7 de juny es va fer a La Passió l’audició de llenguatge musical per cloure el curs
Alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera van interpretar “El nen enamorat de la Lluna” i fragments d’”Els Miserables” en una sala gran de La Passió plena de gom a gom.

L’acte va començar amb el parlament de la regidora d’Ensenyament, Núria Valldeperas, la directora de l’escola, Yolanda Martín, i Maria Rosa Sanz, membre de l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU), associació a la qual es van destinar els diners recaptats amb el pagament simbòlic de l’entrada a la mostra.

Seguidament, els infants més petits van interpretar “El nen enamorat de la Lluna” i els nens i nenes de les corals més grans, juntament amb l’orquestreta, van interpretar fragments d’”Els miserables”. Tot molt ben organitzat i amb una alta qualitat musical.

La sala gran de La Passió va quedar plena a vessar de pares, mares, familiars i amics dels joves intèrprets que no es van voler perdre la mostra de final de curs on, realment, els alumnes es poden lluir i poden ensenyar el que han après durant el curs.

Concert de fi de curs de Música