Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 08/05/2021
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Escola de Música i Dansa Dilluns, 10 de juny de 2013

Concert de fi de curs de Música

L’Escola Municipal de Música i Dansa organitza una Audició de llenguatge musical amb col·laboració de l’orquestra com a cloenda del curs

Divendres 7 de juny es va fer a La Passió l’audició de llenguatge musical per cloure el curs
Alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera van interpretar “El nen enamorat de la Lluna” i fragments d’”Els Miserables” en una sala gran de La Passió plena de gom a gom.

L’acte va començar amb el parlament de la regidora d’Ensenyament, Núria Valldeperas, la directora de l’escola, Yolanda Martín, i Maria Rosa Sanz, membre de l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU), associació a la qual es van destinar els diners recaptats amb el pagament simbòlic de l’entrada a la mostra.

Seguidament, els infants més petits van interpretar “El nen enamorat de la Lluna” i els nens i nenes de les corals més grans, juntament amb l’orquestreta, van interpretar fragments d’”Els miserables”. Tot molt ben organitzat i amb una alta qualitat musical.

La sala gran de La Passió va quedar plena a vessar de pares, mares, familiars i amics dels joves intèrprets que no es van voler perdre la mostra de final de curs on, realment, els alumnes es poden lluir i poden ensenyar el que han après durant el curs.

Concert de fi de curs de Música